ONZE DIENSTEN.

Geef een mens vertrouwen en hij kan de wereld aan. Maar in een wereld waar de waan van de dag de agenda’s domineert, is vertrouwen vaak ver te zoeken. Om u te kunnen verzekeren van heldere afspraken is een goede vertrouwensband volgens ons essentieel. We nodigen u dan ook graag vrijblijvend uit zodat u ons kunt leren kennen en wij u. Verzekeren en andere financiële zaken gaan namelijk verder dan enkel cijfertjes en regeltjes.

We gaan verder met dienstverlening waar anderen stoppen, dit kunnen we realiseren doordat we verregaande samenwerking hebben gezocht met specialisten in de financiële en dienstverlenende sector. Deze partners bevelen wij van harte aan, omdat ook zij hun sporen hebben verdient op hun gebied van expertise.

 

ONS TEAM STAAT U GRAAG TE WOORD.

Wij als uw eerste aanspreekpunt, weten als geen ander welke aanvullende dienstverlening voor u belangrijk is. Wij dragen op uw verzoek uw specifieke situatie over aan een van onze partners. Zo kunnen ze snel en efficiënt een aanvullend maatwerkplan voor u maken. Op deze manier kunt u kosten besparen en weet u zeker dat u geen onnodige producten afsluit.

NYKKO, verzekerd van heldere afspraken!

KOM IN CONTACT.